Protestantska hriscanska zajednica

SLUŽBA | NEDELJA 18h

VESTI, NAJAVE, NOVOSTI I INFORMACIJE

Dobrodošli na sastanke naše crkve. Verujemo da je vera u Boga inspirativno, dinamično i uzbudljivo iskustvo i trudimo se da takav doživljaj bude i na našim sastancima. Najavljujemo posebna dešavanja za nedelju, sedmi jun. To je takođe poslednji nedelja sa sastancima u formatu dve službe - počinje letnja pauza u toku koje ćemo imati samo jednu službu u 18 časova (počevši sa 14.6).

Bogosluženja se održavaju nedeljom u dva termina:

- 17 časova: Porodična služba - sastanak namenjen svima, ali najviše porodicama. U toku sastanka je organizovana nedeljna škola i tinejdžerski sastanci (veronauk), kao i video prenos bogosluženja za one sa malom decom u posebnoj sobi prilagođenoj deci. Ove nedelje na prvoj službi imamo posebnog gosta - Dejvid Savks. Dejvid je pastor sa višedecenijskim iskustvom, pun strasti i ljubavi prema crkvi. Očekuje nas poseban blagoslov.

- 19 časova: Sastanak prilagođena mladima (i svima ostalima koji vole dinamičniju muziku, umetnost i savremen pristup duhovnosti). Ove nedelje je New Stream veče, sa temom "Banket na grobu". Razmišljaćemo o problemu zavisnosti i proslaviti pobedu nad njom.



U toku sastanka sa nama je poseban gost - hiphoper Rokstedy koji će održati mini koncert na sastanku. Dobrodošli!