Protestantska hriscanska zajednica

SLUŽBA | NEDELJA 18h

VESTI, NAJAVE, NOVOSTI I INFORMACIJE

Povodom Božića, 8.1.2017-te., održana je predstava roditelja i dece naše crkve, pod naslovom "Životinje su videle sve". Roditelji i deca su zajedno glumili, pevali... bilo je zabavno i veselo kako i treba obeležiti Božić.
Ujedno su podeljeni i božićni paketići.

Tradicionalno Božićno druženje za decu i roditelje naše crkve. Druženje je održano 3.1.2017-te.

Kao crkva smatramo porodicu posebno značajnom u Božijom planu za ovaj svet i zato negujemo porodične odnose. U toku druženja roditelji su radili kreativne radove sa njihovom decom, saslušali Božićnu priču a ujedno su podeljeni i paketići..

Slike prikazuju deo atmosfere...

Novi blog našeg pastora na KA HRISTU.

18 godina braka. Punoletstvo. Ujedno jedan od najvećih podviga mog života. Ako ste pročitali moje predstavljanje na blogu, ključna je rečenica koja govori o mom identitetu je sledeća: "Muž jedne žene i otac dvoje dece, koju pono, puno volim, što navodim sa radošću, jer kako je počeo moj život, nikada nisam očekivao da će se to desiti." Ali ovo nije blog gde pričam o mojoj prošlosti pre susreta sa Hristom, nego o meni i Mirjani.... ostatak na http://bera-kahristu.blogspot.rs/2016/12/punoletstvo.html

BOŽIĆNA SLUŽBA | 26 Dec 2016
Slike sa prve Božićne službe naše crkve. Kao crkva obeležavamo oba datuma, i 25.XII i 7.I. pošto vernici naše crkve dolaze iz obe tradicije. Uživajte.U toku Božićnog perioda, nedeljne službe: 25.12; 1.1. i 8.1. će se održati samo u terminu od 18 časova.

U nedelju 25.12., prva Božićna služba! Dobrodošli! Božićne pesme, završetak adventnog perioda...Tekst na koji ćemo razmišljati je Evanđelje po Mateju 1. Propoved je pod nazivom: "Značaj Hristovog rođenja! ili Zašto vaskrs nije dovoljan?" Govornik je naš Pastor Beređi Dušan Bera.

U toku decembra, predstavnici naše crkve su učestovali na dva značajna događaja.
Prvi događaj je bio Godišnji Mentorski Skup u Budimpešti, koji je deo Evropskog Foruma vođa. Predstavnici naše crkve su učestvovali u nekoliko mentorskih programa.
Drugi događaj je bio Globalni Liderski Samit u Beogradu, na kojem je učestvovala velika grupa vernika iz naše crkve.
Kao crkva verujemo u princip: kada vođe napreduju onda svi prosperiraju.


<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 ... Naredna >>