Protestantska hriscanska zajednica

SLUŽBA | NEDELJA 18h

VESTI, NAJAVE, NOVOSTI I INFORMACIJE


Ovih dana naprvili smo naš Youtube kanal: Protestantska Hrišćanska Zajednica Novi Sad.

Potražite na linku:

http://www.youtube.com/channel/UCB86dRhr-HDxyTsoM-Sy0VA
PRAZNICI ZA NAMA | 19 Jan 2018
U toku Novogodišnjih i Božićnih praznika, crkva je bila prepuna aktivnosti... Samo par slika ne prikazuju celo bogatstvo - Agape večera, Božićno selo, predstava koju su napravila deca sa posebnim potrebama za našu decu, zimski kampovi...

Božićne službe...Prestava dece sa posebnim potrebama za našu decu.Za Božić 7.1.2018. naši izviđači su nam pripremili posebno iznenađenje - sagradili su Božićno selo. Služba je u 18 časova. Deo službe ćemo provesti u sali, dok pastor Bera završi propoved a onda ćemo nastaviti u atmosferi Božićnog sela.
U nedelju 31.12.2017. bogosluženje će se održati u 10 časova ujutru. Razlog su novogodišnji praznici. Već sledeće nedelje, za Božić vraćamo se u redovni termin.
REFORMACIJA DUŠE | 01 Nov 2017

U toku novembra meseca, 2017-te, nastavljamo sa razmišljanjem o Reformaciji kroz seriju Reformacija Duše.
31. oktobra, svet je obeležio 500 godina od momenta kada je započela Reformacija crkva, proces koji verujemo još uvek traje. Crkva mora stalno da preispituje svoja verovanja, i usaglašava ih u skladu sa poruko Sveotog pisma prema kontekstu u kome živi i deluje.

Međutim, verujemo da postoji i lična Reformacija, promena - tu temu će istražiti više govornika u toku novembra meseca.
5.11. - Erol Ilijazovic, "Put promene"
12.11. - Slađan Milenković, "Novorođenje"
19.11. - Beređi Dušan Bera, "Ima li Bog unuke?"
26.11. - Namjin Kim, "Transformacija molitvom"Preventivni video u vezi narkomanije, u saradnji našeg Centra Duga (In je biti Clean), Novosadskog pozorišta i Kanala 9 a pod pokroviteljstvom Skupštine grada.
"Preventivni video spot "Život zove" je nastao na osnovu zaključaka koje smo stekli kroz razgovore sa mnogim zavisnicima koji su prošli kroz program Centra Duga. Svi su imali izbor i mogli su drugačije izabrati.
Centar Duga želi da prenese poruku da je izlaz iz zavisnosti moguć, ali je težak. I da je bolje neka "vrata ne otvarati". Jer, "SREĆA JE IZBOR - NE OKOLNOST"


<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 ... 16 ... Naredna >>